jueves, 20 de enero de 2011

Xerrada sobre la Mediació.

El passat divendres 10 de desembre, dins de l’assignatura d’Habilitats Comunicatives, vam assistir a una xerrada sobre la mediació escolar; la qual la podem definir com un mitjà tranquil i pacífic per intentar resoldre conflictes de manera dialogada, entre dues o més persones amb a intensió d’arribar a una solució acordada per les persones implicades en el conflicte.
Fent referència a la conferència, penso que va ser bastant interessant ja que, la persona que ens va fer la xerrada es veia una persona experta en el tema i tenia molt d’interès i moltes ganes d’explicar-nos els aspectes de la mediació. Un altre factor que va fer que la xerrada fos entretinguda va ser que al principi, aquesta va començar amb una dinàmica on havíem d’anar participant tots intentant esbrinar uns elements de la seva vida relacionats amb la mediació.
Personalment, opino que la mediació ens permet resoldre problemes lleus de forma pacífica i utilitzant sempre el respecte cap a l’altra persona per tal de poder arribar a un acord per les dues parts amb l’ajuda d’un mediador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario